Folow me Dashboard
Online Diary
RINDU KAU KAWAN !
Saturday, 7 January 2012 | 05:22 | 0 Loving You
                                                         Asslammualaikum ...

Haa ,,tengok tak pic kat atas tu .cun kan ? mesti lah cun ..haha ..okay name die mira ..die kawan antare kawan yang terbaek yang pernah diela jumpe aww ,.diela sayang sangat2 kat die ..nanty mesty diela akan  rindu sangat2 kat die ..
hmm ..sebab die pindah skola n duduk kat ostel ..n jarang jumpe dengan die nanty .
miera kau jangan lupe aku n geng kite aw ..walaupun kite nanty berjauhan kite tetap bestfwen forever ..cehh !
kan .?hmm ,nanty aku mesty rindu kite gadoh2 ,n bergurau2 samesame ..
miera nanty sape nak teman aku g ronda2 satu skowla haha ..
sokey lha ..aku harap kau gembira kat skula baru kau ..yew dear :)
okay nie lah yang dapat diela story kan .
okay bubye ..miz u kawan .

Past ♥ | Future ♥






Hola -,- I'm Adiela